افزودن کاربران به آپتار مدیر

افزودن کاربران، تعیین دسترسی به نرم افزارها، تعیین گروه و افزودن کاربران شبکه در آپتار مدیر


 

مرورگر خود را اجرا کرده و آدرس Http://IP Address/aptar را در آن وارد کنید تا وارد پنل مدیریت شوید. برای وارد شدن به بخش مدیریت، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.

 

1-افزودن کاربران

 

از منوی سمت راست روی گزینه کاربران کلیک کنید.

در کادر نام کاربری یک نام دلخواه وارد کنید. در کادر کلمه عبور یک رمز عبور وارد کنید.

در کادر نام مورد نمایش، نام دلخواهی وارد کنید.

در بخش خط مشی نوع خط مشی را انتخاب کنید(آگاهی بیشتر درباره خط مشی).

در بخش نوع کاربر می توانید کاربر، مدیر و مدیر ارشد را انتخاب کنید.

در کادر وضعیت کاربر، میتوانید کاربر را فعال و یا غیرفعال کنید.

در صورتی که میخواهید دسترسی های نرم افزار کاربر را مشخص کنید روی گزینه بعدی کلیک کنید در غیر اینصورت روی ذخیره کلیک کنید.

 

 

 

1-1-دسترسی کاربر به نرم افزارها

در صورتی که در مرحله قبل روی گزینه بعدی کلیک کرده اید، نرم افزار هایی که می خواهید کاربر به آنها دسترسی داشته باشد را علامت بزنید. اگر می خواهید دسترسی همه نرم افزارها را به کاربر بدهید گزینه انتخاب همه را انتخاب کنید. در صورتیکه قصد دارید کاربران را در گروه های خاص گروه بندی کنید، بر روی گزینه بعدی کلیک کنید و در غیر این صورت گزینه ذخیره را انتخاب نمایید.

 

 

 

1-2-دسترسی کاربر به گروه ها

با انتخاب سربرگ گروه، در این بخش میتوانید کاربران را در گروه های دلخواه گروه بندی کنید. در گروه بندی به راحتی میتوانید دسترسی نرم افزارهای مورد نظر را برای یک گروه تعریف کنید و  انتخاب تک تک کاربران و دسترسی دادن نرم افزار به هر یک از آنها لازم نیست.

 

توجه: قبل از افزودن کاربران میتوانید از لیست سمت راست، در قسمت گروه، گروه های مورد نظر خود را ایجاد کرده و در این قسمت کاربران را در گروه بندی قرار دهید.

 

 

1-3- دسترسی کاربر به میزکارها

با انتخاب سربرگ میزکار، میتوانید به کاربر دسترسی به میزکاری مشخص را بدهید.
 

 

در انتها برای ذخیره کردن اطلاعات، گزینه ذخیره را انتخاب کنید.

 

2-کاربران شبکه

در نسخه جدید آپتار، قابلیت افزودن کاربران شبکه به صورت یکجا وجود دارد. با انتخاب سربرگ کاربر شبکه، اطلاعات مورد نیاز دامین خود را وارد کرده و بر روی گزینه بررسی دامین کلیک کنید تا تمام کاربران نمایش داده شوند. میتوانید هر تعداد از کاربران را انتخاب یا بر روی انتخاب همه کلیک کنید. در انتها برای ذخیره کردن اطلاعات، گزینه ذخیره را انتخاب کنید. 

 

 

 

 

در لیست کاربران در سمت چپ میتوانید نام کاربر، نام مورد نمایش، خط مشی اعمال شده به کاربر را مشاهده کنید. همچنین در ستون وضعیت، میتوانید آفلاین یا آنلاین(متصل به سرور) را مشاهده کنید و در ستون فعالیت کاربر را فعال یا غیرفعال کنید. با کلیک روی نماد سطل زباله نیز می توانید آن کاربر را حذف کنید.